HDP'den Eylem Yapan Annelerle İlgili Skandal İddia: Cumhurbaşkanı Kışkırtıyor

HDP'den, Diyarbakır il binası önünde bekleyen annelerle alakalı paylaşılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı yaptığı konuşmalarla aileleri ve kamuoyunu parti binalarımıza yönlendiriyor, kışkırtıyor" sözlerine yer verildi.

09.09.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-12:59) HDP'den Eylem Yapan Annelerle İlgili Skandal İddia: Cumhurbaşkanı Kışkırtıyor

HDP Merkez Yürütme Kurulu tarafından paylaşılan açıklamada partinin Diyarbakır'daki il ve ilçe yöneticileri hakkında açılan soruşturma için "ikiyüzlü" yorumu yapıldı. Açıklamada, HDP binası önünde bekleyen aileler için de, "Kamuoyunda HDP hakkında bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Cumhurbaşkanı, yaptığı açıklamalarla aileleri ve kamuoyunu parti binalarımıza yönlendiriyor, kışkırtıyor" sözlerine yer verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"CUMHURBAŞKANI AİLELERİ KIŞKIRTIYOR"

Ailelerin yaptıkları açıklamalardan anlaşıldığı üzere, bu yönlendirme açık bir biçimde İçişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştiriliyor. Bu yönlendirme ilk günden bu güne iktidar basını tarafından köpürtülerek kamuoyunda HDP hakkında bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Cumhurbaşkanı, yaptığı konuşmalarla aileleri ve kamuoyunu parti binalarımıza yönlendiriyor, kışkırtıyor.

HDP kurulmadan ve siyasi faaliyet yapmadan önce de bu ülkede Kürt problemi vardı, gençler dağa çıkıyordu ve onbinlerce insanımız hayatını kaybetmişti. Bu gerçeği bilmelerine karşın problemi çözmek için adım atmayıp HDP hakkında operasyon yapmak siyasi fırsatçılık ve duygu istismarıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal