HDP'den 'EREN' Yüzsüzlüğü!

Teröre verdiği destekle bilinen HDP'li Serpil Kemalbay, PKK'yı ağzına bile almadan Eren Bülbül için taziye metni yayınladı.

12.08.2017-16:59 - (Son Güncelleme: 12.08.2017-21:34)

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Trabzon'un Maçka İlçesi'nde, güvenlik güçleriyle PKK'lı hain teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül için başsağlığı mesajı yayımladı.

PKK'NIN KALLEŞ SALDIRISINA "ÇATIŞMALI ORTAM" KILIFI UYDURMAYA ÇALIŞTI

HDP'li Kemalbay, "15 yaşında bir çocuğun çatışmalı bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez. Eren Bülbül'ün yaşamını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanları kınıyoruz" dedi.

PKK DİYEMEDİ

HDP'den gelen başsağlığı mesajında terör örgütü PKK'nın isiminin geçmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

DHKP-C CENAZELERİNE KATILAN SEZGİN TANRIKULU YAYINLADIĞI MESAJ'DA DA PKK'NIN ADINI GEÇMEDİ

Öte yandan Daha önce DHKP-C'li teröristin cenazesine katılan, PYD içinse 'bir terör örgütü değil' diyen Tanrıkulu PKK'yı anmadan teröre lanet okudu.

RİYAKARLIĞINIZDA BOĞULACAKSINIZ

Sözde ekmek almaya giderken vuruldu diye yaygara koparan ölü seviciler ve ölümler üzerinden rant elde etmeye çalışan cenah her zaman ki riyakarlığını ortaya koyarak kahraman Eren Bülbül için sessiz kalmayı tercih ettiler.

EREN BÜLBÜL'ÜN ŞEHİT EDİLMESİNE GEZİCİ MEDYA SESSİZ

Gezi eylemleri esnasında taktığı kırmızı fularıyla malum medya tarafından fenomen haline getirilen, ve daha sonraki dönemlerde terör örgütü PKK'ya katılıp silah kuşanmış ve Türkiye'ye karşı alçak eylemler gerçekleştirmişti. Aynı terörist kız terör örgütü PKK adına bir başka terör örgütü DEAŞ'la girdiği çatışmada ölmüş, günlerce sivil toplum kuruluşları ve insan hakları dernekleri bu teröristi gündemlerinde tutmuştu.

KIRMIZI FULARLI TERÖRİSTE GÖSTERİLEN HASSASİYET EREN'E GÖSTERİLMEDİ

Gezi eylemleri döneminde gerek Berkin Elvan gerek Kırmızı Fularlı teröristi parlatan malum medya, kahraman Eren Bülbül'ün şehadetine sessiz kalmayı tercih etti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal