HDP'de 3 Vekil İçin Fezleke Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Zeytin Dalı Operasyonu’na yönelik sosyal medya üzerinde paylaştıkları sebebiyle HDP Milletvekilleri Adem Geveri, Bedia Özgökçe Ertan ve Lezgin Botan için fezleke düzenlendi.

07.03.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 07.03.2018-12:03) HDP'de 3 Vekil İçin Fezleke Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Zeytin Dalı Operasyonu’na yönelik sosyal medya üzerinde paylaştıkları sebebiyle HDP Milletvekilleri Adem Geveri, Bedia Özgökçe Ertan ve Lezgin Botan için "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan fezleke düzenleyerek TBMM'ye iletilmesi için Adalet Bakanlığına sundu.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerince, ülkenin güvenliği ve bölge halkının huzuru için Suriye'nin Afrin bölgesine ilişkin uluslararası hukuk bünyesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu’na yönelik sosyal paylaşım sitelerinde, gerçekleştirilen operasyonlara dair terör örgütü ve gruplarını destekleyici mahiyette müzahir yazılı ve görsel paylaşımlarda bulundukları ortaya çıkan 26. Dönem HDP Van Milletvekilleri Adem Geveri, Bedia Özgökçe Ertan ve Lezgin Botan hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan fezleke tanzim olunarak, Adalet Bakanlığı'na gönderildiği" ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal