HDP Resmen Açıkladı! İttifak Yapıyor

HDP Antep İl Eşbaşkanı Müslüm Kılıç, DSP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan'a destek vereceklerini ifade etti.

05.02.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-11:29) HDP Resmen Açıkladı! İttifak Yapıyor

DSP'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celal Doğan'a destek vereceklerini ifade eden HDP Gaziantep İl Eşbaşkanı Müslüm Kılıç, Gziantep'te demokrasiye katkı sağlamak maksadıyla Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermeyeceklerini belirtti.

Gaziantep'te 31 Mart yerel seçimlerinde izleyecekleri stratejinin belirlenmesi konusunda, 'Yerel demokrasi buluşmaları' isimli görüşmelerde Gaziantep'teki tüm toplumsal kesimlerle buluşup görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kılıç, Gaziantep vatandaşının katılımcı ve birleştirici bir yerel yönetim sistemi istediği görüşü elde ettiklerini açıkladı.

'DOĞAN'A DESTEK VERECEĞİZ'

Bu isteğe en uygun ismin Celal Doğan olduğunu ifade eden Kılıç açıklamasında, 'Biz Celal Doğan'ın Antep'te yaşayan her kesime hitap eden bir aday olduğunu düşünüyoruz. Adaylık noktasında resmi açıklamayı yapmakla halkın beklentisine cevap verdi. HDP olarak Gaziantep'te demokrasiye katkı sunmak adına Celal Doğan'ın aday olmasına sevindik. Demokrasiye destek sunma adına belediye başkan adayı çıkarmayıp, Doğan'ı destekleyeceğiz.' şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal