HDP Kongresinde Mikrop Kapan Sırrı Süreyya Önder Evden Çıkmıyor

HDP kongresinde mikrop kaptığını söyleyen Sırrı Süreyya Önder, "Coronadan çok önce evde tecritteydim. 3,5 aydır ne dışarı çıkabiliyorum, öyle bir vaziyetteyim." ifadelerini kullandı.

08.05.2020-16:12 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-16:23)

HDP'li Sırrı Süreyya Önder konuk olduğu bir programda değerlendirmelerde bulundu. HDP kongresinde mikrop kaptığını belirten Önder, 3.5 aydır evde kaldığını söyledi ve coronavirüsten önce de evde olduğunu söyledi.

Birçok sorunu bulduğunu belirten Önder, "Karaciğer, safra, bir parça böbrekler... Sanıyorum artık bedenimiz ufak ufak isyan ediyor bunca senedir maruz kaldığı şeylere. Cezaevinden çıkınca bir ameliyat geçirdim. Ameliyat uzun ve zor geçti. Ondan sonraki süreç daha da sıkıntılı geçti. HDP kongresinde mikrop kaptık. Ondan sonra 1 aya yakın yattım. Genel durumum bir parça sıkıntılı." dedi.

Domuz gribini de es geçmediğini belirten HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Üzerine bir domuz gribi oldum. Bilmiyorum corona mıydı neydi.. 3-5 gündür kendime gelebildim. Coronadan çok önce evde tecritteydim. 3,5 aydır ne dışarı çıkabiliyorum, öyle bir vaziyetteyim. Ama iyiyim şimdi." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal