HDP Gaziantep İl Başkanı Müslüm Kılıç Tutuklandı

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP Gaziantep İl Başkanı Müslüm Kılıç ve DBP İl Başkanı Abdullah İnce'nin de bulunduğu 12 zanlı tutuklandı.

20.11.2019-09:57 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-17:20)

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP Gaziantep İl Başkanı Müslüm Kılıç ve DBP İl Başkanı Abdullah İnce'nin de bulunduğu 12 zanlı tutuklandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "kent meclisi", "gençlik hareketi", "cezaevi", "kadın" ve "siyasi alan" yapılanmalarına yönelik başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan ve emniyete sevk edilen içlerinde HDP ve DBP yöneticilerinin de bulunduğu 52 şüpheliden 18'inin işlemleri sona erdi.

Adliyeye gönderilen zanlıların aralarında HDP Gaziantep İl Başkanı Müslüm Kılıç, DBP İl Başkanı Abdullah İnce'nin de bulunduğu 12'si tutuklandı.

Bahsi geçen diğer 6 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyette yapılan 34 zanlının işlemleri de devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal