HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi İçin Oy İstedi

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş cezaevinden partililerine seslendi. Demirtaş, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi için oy istedi.

29.03.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-12:58) HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi İçin Oy İstedi

31 Mart Yerel Seçimleri'ne 2 gün kala CHP-İYİ Parti-SP ittifakının Kandil bağlantıları bir bir meydana çıkıyor. Oy kaybetme endişesi ile ittifakı saklamay çalışan CHP, İP ve SP'nin kirli yüzü, müttefikleri HDP'nin itiraf ve çağrıları ile meydana çıkıyor!.

Sezai Temelli ve diğer HDP'lilerin ittifak için oy istemelerinin ardından bir çağrı da "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş'tan geldi.

Demirtaş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Partimiz HDP'nin aday çıkarmadığı yerlerde, partimizin söylediği adaya oy vererek hem olduğunuz yerin hem de genelin seçim sonuçlarını bizzat siz belirleyeceksiniz." dedi.

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU HDP SAYESİNDE KAZANACAK"

Daha önce HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli de katıldığı televizyon programında Ankara'da CHP ve İYİ Parti'nin adayı Mansur Yavaş'ı destekleyeceklerini söylemişti. HDP seçmenine de seslenen Temelli, Yavaş için oy talep etmişti. Sezai Temelli, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na da yanındayız mesajı verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal