HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli Siyonist Olduğunu İtiraf Mı Etti?

Seçim öncesi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaptığı mitingde doğu illerimiz için "Vadedilmiş topraklar" ifadesini kullanan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli tartışma yarattı. "Vadedilmiş topraklar" siyonistlerin çokça kullandığı bir tabir olarak biliniyor.

06.04.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-13:44)

Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'nin, terör örgütünün yuvası olduğu gerçeği artık herkes tarafından biliniyor. Bunu artık HDP'nin yöneticileri de saklama gereği duymuyor.

Önceki konuşmalarında ülkemizin doğu illerini kastederek "Kürdistan" diyen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin ise yeni bir skandalı daha ortaya çıktı.

SİYONİST OLDUĞUNU İLAN ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da mitinglerinde çokça yüklendiği ve "Kürdistan istiyorsan defol Kuzey Irak'a git" dediği Temelli'nin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaptığı bir konuşma gündeme bomba gibi düştü.

Kızıltepe'de halka hitap eden Sezai Temelli, siyonistlerin ağzıyla konuşarak doğu illerimiz için "Vadedilmiş topraklar" ifadesini kullandı. Temelli'nin siyonist olduğunu açıkça itiraf ettiği konuşması sosyal medyada çok tepki topladı.

HDP'li isim tepkiler karşısında şimdilik sessizliğini koruyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal