HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: 23 Haziran'da AK Parti - MHP'ye Ders Vereceğiz

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan 23 Haziran seçimleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buldan, "31 Mart'ta AKP'ye verdiğimiz dersin gururunu yaşıyoruz. 23 Haziran'da AKP - MHP'ye yeni bir ders vereceğiz" dedi.

08.06.2019-16:08 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-16:01)

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 23 Haziran'da gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile alakalı açıklamalar yaptı. Buldan, "Türkiye'nin batısında da AKP'ye kaybettireceğiz dedik. Bunu da yaptık. Biz İstanbul'da AKP - MHP adayı kaybetsin demokrasi güçleri kazansın diye 31 Mart'taki duruşumuzu 23 Haziran'da da hayata geçireceğiz. Durmadan, uyumadan, yemeden, içmeden çalışacağız ki AKP'ye kaybettirelim." dedi.

Pervin Buldan, Hakkari'de bayramlaşma ziyaretinde gündem ile alakalı açıklamalar yaptı. HDP İl Binası ve Hakkari Belediyesi'ni ziyaret eden Buldan, şunları ifade etti:

"23 HAZİRAN'DA YENİ BİR DERS VERECEĞİZ"

Şimdi ders vereceğimiz yeni bir tarih var önümüzde. 23 Haziran İstanbul seçimleri. Evet istanbul seçimleri bizler bakımından önemli bir seçimdir. Biz İstanbul seçimlerine gasp edilen Şırnak Belediyesi'ni gasp edenlere ders vermek, Şemdinli, Çukurca, Uludere'yi elimizden zorla alan, gasp eden anlayışa ders vermek için şimdi 23 Haziran'ı dört gözle bekliyor, iple çekiyoruz. Biz İstanbul'da AKP -MHP adayı kaybetsin demokrasi güçleri kazansın diye 31 Mart'taki duruşumuzu 23 Haziran'da da hayata geçireceğiz. Bir defa daha İstanbul halkının İstanbul'da yaşayan bütün halkların tercihi olan demokrasi güçlerinin adayını desteklemek için var gücümüzle uğraşacağız. Tüm milletvekillerimizle biz iki eşbaşkan başta olmak üzere partimizin tüm yönetici ve kadroları ile İstanbul'a çıkarma yapacağız. 23 Haziran'a dek gece gündüz çalışacağız. Durmadan, uyumadan, yemeden, içmeden çalışacağız ki AKP'ye kaybettirelim.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal