Hayatı Yazıcı'dan Gökçek Açıklaması!

Hayati Yazıcı MHP'nin Ankara'da Melih Gökçek'i aday göstereceği yönündeki iddiaları için, 'Melih Gökçek'i iş olsun diye görevden almadık.' ifadelerini kullandı.

25.10.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-12:25)

Yazıcı MHP'nin Ankara'dan Melih Gökçek'i aday çıkaracağı iddiaları için 'Benim gündemimde bu şekilde bir konu bulunmuyor. Bu konularda biraz uzağım. Onun için görüş belirtmeyeceğim. Söz konusu kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı üstlendi, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bundan başka bir değerlendirmede bulunmayacağım.' şeklinde konuştu.

MHP kaynakları, Ankara adaylığı için Melih Gökçek'in gündemde olduğunu ve görüşmelerden sonra durumun netlik kazanacağı ifade edilmişti.CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya bu durumu şu sözlerle belirtmişti:

'MHP lideri Bahçeli ile Melih Gökçek'in görüşmesiyle beraber netlik kazanacak. Geçen haftalarda da Bahçeli ve Gökçek arasında görüşme yapıldığı kulis gündeminde yer etmişti. Bugün MHP kaynaklarından alınan bilgiler ışıında da Ankara adaylarının Melih Gökçek olduğu belirtildi.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal