Hayata Dair Tuhaf Kareler!

Her gün rastlayamayacağımız enteresan kareler!

12.08.2017-16:16 - (Son Güncelleme: 12.08.2017-18:32)

Dünyada her gün milyonlarca kişinin bindiği metro trenlerinde çeşit çeşit insanla karşılaşılıyor. Dünya da her gün m milyonlarca kişi metro trenlerini kullanarak bir yerden bir yere gidiyor. Bu kadar çok insanın gelip geçtiği bir yerde doğal olarak arada bir dikkat çeken, tuhaf, ilginç insanlar görülebiliyor. Türkiye'de de metro hatları arttıkça ve daha çok insan metroyu kullanmaya başladıkça karşımıza böyle şeyler çıkabilir:Metro'da yanınızda oturan büyük bir ot kütlesi görürseniz paniklemeyin; ne de olsa o da doğanın bir parçası.

SOKAK SANATÇILARININ UĞRAK YERİ: METROLAR!

Her zaman örgü ören bir erkek göremezsiniz hele metroda görme olasılığınız oldukça düşüktür. Tümüyle örgünden bir kıyafet giyen birini görme olasılığınızda çok daha düşük. Yanınıza kişi oldukça büyük gözüken bir silahla oturursa paniklemenin vakti gelmiştir. Sokak sanatçıları da çoğumuz gibi işe giderken toplu taşıma araçlarını kullanıyor olmalı.

KOCA BİR GERGEDAN BİLE GÖREBİLİRSİNİZ!

Koca bir gergedan kılığına girmiş sokak sanatçıları koca bir yaratık haline dönüşüp sabahın köründe sizi korkudan zıplatabilir!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal