Hatay'da Sosyal Mesafe Kuralına Uyulmadı! Yardım İçin Kuyruk Oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın coronavirüs kapsamında başlattığı 'Sosyal Yardım Fonu'ndan destek almak için sıraya giren Hataylı vatandaşlar sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak PTT önünde yoğunluk oluşturdular.

02.04.2020-12:16 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-12:40)
11 Mart tarihinde ülkemizde de görülen coronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Özellikle bu tarihten sonra sosyal izolasyon ve sosyal mesafenin önemi vurgulandı. Yetkililer hala bu yönde uyarılarına devam ediyor ve vatandaşlara sosyal mesafenin önemiyle ilgili bilgilendirme yapıyor. 
Bazı vatandaşlar bu uyarıları dinlerken bazıları da uyarılara aldırış etmiyor ve toplu bir şekilde bir arada bulunmaya devam ediyor. Özellikle PTT önünde uzun kuyruklar oluşurken bu durum Hatay'da da yaşandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın coronavirüs kapsamında başlattığı 'Sosyal Yardım Fonu'ndan destek almak için sıraya giren Hataylı vatandaşlar sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak PTT önünde yoğunluk oluşturdular.
 
TÜRKİYE'DE SON DURUM
 
Paylaşılan son verilere göre ülkede coronavirüs kaynaklı ölüm sayısı 277'ye yükseldi. Vaka sayısı ise 15 bin 679 olarak kayıtlara geçti.
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal