Hatay'da Mültecileri Taşıyan Askeri Araç Devrildi: 6 Ölü 27 Yaralı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzensiz göçmenleri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu ölü ve yaralılar olduğu tespit edildi.

24.09.2019-09:46 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-11:16)

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzensiz göçmenleri taşıyan askeri aracın yoldan çıkarak devrilmesi sonucu bölgede ölü ve yaralıların olduğu tespit edildi. Olay yerine birçok ambulans gönderildi.

Olayda Ölü Ve Yaralılar Olduğu Bildirildi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde mültecileri taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu olayda ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. Olay yerine ihbar sonucu gönderilen sağlık ve güvenlik ekipleri bulunduğu bölgede müdahale sağlıyor. 

 Kaza Reyhanlı- Antakya Karayolunda Gerçekleşti

Olay gün içinde sabahın erken saatlerinde Reyhanlı- Antakya karayolunda gerçekleşti. Mültecileri taşıdığı belirlenen minibüs, bilinmeyen bir sebepten ötürü yoldan çıkarak devrildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu gündeme geldi.

Son Gelişme: 6 Ölü, 27 Yaralı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, düzensiz göçmenleri taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği, ikisi askeri personel 27 kişinin yaralandığı açıklandı.

Hatay Valiliği tarafından gündeme aktarılan yazılı açıklamaya göre, düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmesi için askeri araca bindirilip sınıra doğru seyir halinde olan taşıtın devrildiği belirtildi.

Hatay Valiliği Tarafından Gündeme Gelen Yazılı Açıklama:

“Kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 27 kişi yaralanmıştır. Yaralılardan ikisi askeri personel olup olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.” 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal