Hatay'da Kaybolmuştu! 6 Yaşındaki Minik Ufuk'un Akıbeti Belli Oldu

Hatay'ın Hassa ilçesinde 8 gün önce kaybolan ve her yerde karış karış aranan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cesedine ulaşıldı.

08.07.2018-14:51 - (Son Güncelleme: 08.07.2018-14:51)

Hatay'ın Hassa ilçesinde Amanos Dağları eteklerinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar’ın cansız bedenine ekipler ulaştı. Acılı habere alan aile ise kahroldu.

8 GÜNDÜR ARANIYORDU

Ailesiyle yakınlarını ziyarete etmek için gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde ailesinin yanından kaybolan Ufut Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde özle komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8. gününde de günün erken saatlerinde devam edildi.

HAVA DESTEKLİ ARAMA YAPILDI

Güvenlik güçlerinin eğitimli köpekleri ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarına Yoluklar Mahallesi'nde devam etti.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzağında yer alan mahalledeki Katığın Kayası mevkiinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cesedine ulaştı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Öte yandan, Ufuk’un cansız bedenine ulaşılmasından sonra cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri de beraberindeki güvenlik güçleri nezaretinde traktörle bölgeye gitti.

Hatay Valiliğinin internet sitesinden üzerinden yapılan yazılı açıklamasında, Tatar'a ait olduğu düşünülen cesedin, Amanos Dağları kırsalının sert ve dik kayalık bir noktasında bulunduğu ifade edildi.

Kimlik tespiti için otopsi yapılacağı ifade edilen açıklamada, "Ölüm nedeniyle ilgili bilgiler adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından detaylı olarak paylaşılacaktır" diye belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal