Hatay'da Çöp Konteynerinin Yanında Kadın Cesedi Bulundu

Hatay'da belediye temizlik ekipleri çöp konteynerinin yanına bırakılmış bir kadın cesedi buldu. İhbarın ardından olay yerine giden polis ekipleri, soruşturma başlattı.

31.12.2018-18:08 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-17:30) Hatay'da Çöp Konteynerinin Yanında Kadın Cesedi Bulundu

Hatay'da çöp konteynerinin yanına konan çuvaldan, evlere temizliğe giderek para kazanan Gülüstan A.'nın (37) el ve ayakları bağlı cansız bedeni çıktı. Cinayet zanlısı olarak İ.U. (51) gözaltına alındı.

Olay dün gece, merkez Antakya ilçesindeki Tabakhane Caddesi'nde oldu. Caddede temizlik işi yapan belediye ekipleri, çöp konteynerinin yanına konan çuvalı almak istedi. Çuvalın ağır olduğunu gören temizlik personeli, içini açıp baktığında ise kadın cesediyle karşılaştı. Şok geçiren temizlik personelinin ihbarı ardından, olay yerine polis birimleri gönderildi. Polisler, yaptıkları incelemede, üstünden kimlik çıkmayan kadının, el ve ayaklarının bağlı olduğunu fark etti. Vücudunda mermi ve herhhangi bir kesici delici alet izi lmayan kadının cansız bedeni, polis ile Cumhuriyet savcısının gerçekleştirdiği incelenin sonrasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edildi.

GÜVENLİK KAMERASINDAN SAPTANDI

Cinayetin meydana çıkmasıyla beraber araştırmalarına girişen Cinayet Büro Amirliği birimleri, cesedin, evlere temizliğe giderek para kazanan Gülüstan A.'ya ait olduğunu tespit etti.

Cesedin bulunduğu yerdeki güvenlik kamera kayıtlarını da izleyen polis, bir kişinin, beyaz renkli bir çuvalı Tabakhane Caddesi'nden çöp konteynerinin yanına sürükleyerek götürdüğü ana ait kayıtlara ulaştı. Kayıtlarda zanlının, araçların arasından geçerek yaklaşık 30 metre sürüklediği çuvalın üstüne ve etrafına kartonlar yığdığı da görüldü. Polis görüntülerdeki kişini İ.U. olduğunu belirledi. İ.U. katil zanlısı olduğu suçlaması ile evine yapılan baskınla ele geçirildi. Zanlı, Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Polisin cinayetle alakalı soruşturması sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal