Hatay Valiliği'nden CHP'li Vekile Yalanlama

Hatay Valiliği tarafından, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in Reyhanlı ilçesinde 3 Suriyelinin öldüğü otomobildeki patlamayla yönelik değerlendirmesine ilişkin bir açıklama yayınlandı.

05.07.2019-22:38 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-22:34)

Hatay Valiliği'nden Hatay'da 3 kişinin öldüğü patlamaya yönelik bir açıklama yayınlandı.  

HATAY VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ  

Yapılan açıklamada  CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in olaya ilişkin sarf ettiği sözlerin olayın oluşuyla ilgili bazı gerçekleri yansıtmadığı ifade edildi. 

"BU AÇIKLAMALAR HUKUKUN DA KONUSUDUR"  

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Reyhanlı'da meydana gelen patlamayla ilgili olarak CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin tarafından yapılan basın açıklaması, olayın mahiyeti ve oluş şekli güvenlik güçleri tarafından tespit edilmeden, deliller toplanıp adli makamlara iletilmeden ve ülkemizde yaşayan sosyal grupların hassasiyeti göz önünde bulundurulmadan yapılan bir açıklama olmuştur. Olayın oluşu ile ilgili bilgilerin bir kısmının gerçeği yansıtmadığı gibi soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve gizliliğini ihlal edecek nitelikte olduğu değerlendirilmektedir. Kamuoyunun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi açısından bu tür açıklamaların yetkili organlar tarafından yapılmasının yerinde olacağı aşikardır. Ayrıca, adli süreci etkilemeye yönelik bu açıklamalar hukukun da konusudur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.   

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal