Hatay Valiliği 31 Mart Günü Suriyelilere Sokağa Çıkma Yasağı Koydu

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında yapılan toplantıda, 31 Mart 2019 Pazar günü geçici barınma merkezlerinde yaşayan Suriyelilere sokağa çıkma yasağı getirilmesi, evlerde kalan Suriyelilerin ise zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları yönünde karar alındı.

05.02.2019-00:21 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-00:17) Hatay Valiliği 31 Mart Günü Suriyelilere Sokağa Çıkma Yasağı Koydu

Hatay Valiliği'nde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için toplantı yapıldı.

Toplantıda konuşan Hatay Valisi Rahmi Doğan, seçim günü Hatay'da yaşayan Suriyeliler için alınan kararları da paylaştı ve, "Geçici Barınma Merkezleri'nde yaşayan Suriyeli misafirlerimiz, seçim günü Geçici Barınma Merkezleri'nden dışarı çıkmayacaklar. Ayrıca Suriyeli kanaat önderleri ile tüm ilçelerimizde yapılan görüşmelerde, kendi imkanları ile tuttukları evlerde yaşayan Suriyeli misafirlerimizden de seçim günü mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları rica edildi. Seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınması gereken tedbirleri güvenlik güçlerimiz ile birlikte alacağız. İlimizde yeterli güvenlik personelimiz bulunduğundan dışarıdan takviye birim talebimiz olmayacak." ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra İl Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü ve jandarma tarafından hazırlanan "Seçim Güvenliği" konusunda alınan tedbirler ile ilgili sunumlarla devam etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal