Hastaneden Çıktı, Annesiyle Eşinin Evlendiğini Öğrendi

Geçirdiği felç sonrası 78 gün yoğun bakımda kalan Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo, hastaneden çıktığında kocasıyla annesinin evlendiğini öğrendi.

30.09.2020-18:11 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-09:07) Hastaneden Çıktı, Annesiyle Eşinin Evlendiğini Öğrendi

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo, obezite ameliyatı olduktan sonra felç olarak 78 gün hastanede yattı. Kamylla'nın hastanede kaldığı süreçte annesi ile kocası arasında ilişki başladı.

"ERGENLİKTEN BERİ YARIŞ HALİNDE"

Konuyla ilgili konuşan Kmylla, annesinin ergenlikten beri kendisiyle yarış halinde olduğunu söyledi. Kamylla, "Benden yalnızca 20 yaş büyük ve her zaman giysilerin kendisinde daha çok yakıştığını, yaptığı yemeklerin benimkinden daha güzel olduğunu söylerdi. Ne yaparsam yapayım, asla yeterince iyi değildim. 25 yaşına geldiğimde, benden 10 yaş büyük birine aşık oldum ve 2013’te evlendik. Ertesi sene zor bir hamileliğin ardından şimdi 6 yaşında olan oğlumu doğurdum." dedi.

Hormonlarının dengelenmesi için 2017'de ameliyat olan Kamylla, annesinin bu dönemde eşine yardım etmek ve 4 yaşındaki oğluna bakmak için evlerine taşındığını belirtti. Genç kadın "Hastanede olduğum süreçte annemin hiç ziyaretime gelmediğini öğrendim." diye konuştu.

İHANETİ BABASI ANLATTI

Kamylla'yı hastaneden çıkarmak için gelen babası, annesinin sadakatsizliğini anlattı. Yaşananların hayatındaki en büyük acı olduğunu ifade eden Kamylla, "Babam lafı fazla uzatmadan annemin kocamla bir ilişkisi olduğunu söyledi. Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Annemi aradım, hastaneden çıktığımı söyledim ve ‘birlikte olduğunuz doğru mu?’ diye sordum. ‘Evet birlikteyiz ve mutluyuz’ dedi. Duyduklarıma inanamadım." dedi

"İLİŞKİLERİNİN YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAYACAKLAR"

Kamylla, oğlunun mahkeme kararıyla haftada birkaç günü babasıyla geçirdiğini belirterek "Oğlumun bu zarar verici ve zehirli ilişkiye tanık olmasına izin vermekle yükümlüyüm. Geçenlerde, annemle eski eşimin 2 Mart’ta ilişkilerinin yıldönümlerini kutlayacaklarını öğrendim." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal