Hastane Önünde Vicdansızlık: Dakikalarca Can Çekişti

Kocaeli'de özel bir hastane önünde fenalaşarak yere yığılan vatandaş, sağlık personelinin müdahale etmemesi sonucunda dakikalarca can çekişti.

29.09.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-13:29)

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan olay vicdanları sızlattı. Özel bir hastanenin önünde fenalaşarak yığılan yaşlı adama doktorların ve hastane personelinin müdahale etmemesi tepki çekti. Hastane önünde dakikalarca can çekişen yaşlı adam, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşlı adamın kalp krizi nedeniyle öldüğü öğrenildi.

HASTANE ÖNÜNDE YERE YIĞILDI

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde meydana gelen olayda, 60 yaşındaki Sabahattin Duru, özel bir hastanenin önünde fenalaşarak bir anda yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar Duru'nun yardımına koşarak hastane personelinden yardım istedi.

HASTANEDE OLMADIĞI İÇİN MÜDAHALE ETMEDİLER

Duru'nun yere yığıldığını gören vatandaşlar hastaneden yardım istedi ancak hastane personeli Duru'nun hastane sınırları içinde olmadığı gerekçesi ile müdahale edemeyeceklerini söylediler. Vatandaşlar hem cep telefonları ile o anları kayıt altına alırken, diğer yandan sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Yaşlı adam, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Duru'nun cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, yaşlı adamın yakınlarının suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi incelemesi sonucunda Duru'nun kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal