'Hastalık Sürecinde Uzun Süre Tat Alamadım'

Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden 60 yaşındaki Ali Kır, coronavirüs salgınını atlatarak sağlığına kavuştu.

04.07.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-16:38) 'Hastalık Sürecinde Uzun Süre Tat Alamadım'

Bafra Devlet Hastanesine 6 Nisan'da giden eczane kalfası Kır, coronavirüs testinin pozitif sonuç vermesinin ardından hastanenin coronavirüs servisinde tedavi görmeye başladı.

Yoğun bakım ünitesinde ilaç tedavisinin ardından sağlık durumu iyiye giden Kır, 15 gün sonra sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

Evli ve 2 çocuk babası Ali Kır, AA muhabirine, yaptığı açıklamalarda, evinde de 14 gün gözlem altında kaldığını dile getirerek, en büyük kaygısının, hastalığı ailesine ve iş arkadaşlarına bulaştırmak olduğunun altını çizdi.

Kalfalık yaptığı eczanenin, kendisinde coronavirüse rastlanılmasıyla bir hafta karantinaya alındığını, iş arkadaşlarına da test uygulandığını ifade eden Kır, "Tat alamamaya başladım. Bundan dolayı hastaneye başvurdum. Tahlil ve tomografi sonucunda coronavirüs pozitif çıktı" ifadesini kullandı.

Serviste Covid-19’lu ve durumu daha ciddi olan hastaları gördüğünde çok üzüldüğünü ifade eden Kır, aldığı tedbirlere rağmen virüse yakalandığını ifade etti. Hastane sürecinin zor olduğunu kaydeden Kır, insanların uyarılara dikkat etmeleri, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerektiğini dile getirdi.

"HAYAT VARMIŞ"

Kır, tedavisi sonrası tekrar tat almaya başladığını kaydederek, "Virüs tat duyusunu etkilediği için, yediğim içtiğim hiçbir şeyden uzun süre tat alamadım. Allah'a çok şükür, tat duyum geri geldi. Rahatladım. Bir ömre bedel, hayat varmış. Bugünümüze şükür ediyoruz" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal