Hastalarının Özel Görüntülerini Gizlice Çekip Yayınlayan Sapık Doktorun İfadesi Çıktı

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde meme muayenesi esnasında bir doktor tarafından çekilen bir çok kadına ait görüntülerin bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayınlanmasından sonra ifşa olan skandal hakkında soruşturma devam ediyor.

10.01.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-15:12) Hastalarının Özel Görüntülerini Gizlice Çekip Yayınlayan Sapık Doktorun İfadesi Çıktı

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde meme muayenesi esnasında bir doktor tarafından çekilen bir çok kadına ait görüntülerin bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayınlanmasından sonra ifşa olan skandal hakkında soruşturma devam ediyor. Zanlı E.B.Ç'nin olay hakkında yaptığı ifadesinde, 'Görüntüleri hocalarıma göstermek için çekmiştim' dediği belirtildi.

BİR ÇOK KADINA AİT GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Skandalın meydana çıkmasından sonra görüntüleri çeken doktor E.B.Ç, gözaltına alındı. Adliyeye getirilen doktor, tutuklama istemiyle mahkemeye gönderildi. Mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakılan E.B.Ç'nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı.

E.B.Ç.'nin verdiği ifadede görüntüleri çektiğini kabul ettiğini fakat siteye kendisinin yüklemediğini söylediği öğrenildi. Görüntüleri neden çektiği sorusuna ise cevap veren E.B.Ç., 'Hocalarıma göstermek için çekmiştim' dediği belirtildi.

POLİS MUAYENE LİSTESİNDEN KADINLARA ULAŞACAK

Diğer yandan İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu durum hakkında çalışmalarına devam ettiği ifade edildi. Polisin hastaneden, doktorun muayene ettiği hastalardan görüntüleri yayınlananlara ulaşmak için kayıt listesini de talep edeceği ortaya çıktı. Doktorun ev, araç ve iş yerinde gerçekleştirilen aramalarda el konulan 3 hardisk ve 2 telefon da incelemeye alınmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal