Hanımağa Lakaplı Güniz Akkuş Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Çektiği videolar ile Sedat Peker'i tehdit eden ve gündeme gelen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Akkuş adli kontrol adli şartıyla serbest bırakıldı.

16.05.2020-11:29 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-11:21) Hanımağa Lakaplı Güniz Akkuş Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde çektiği videolar ile gündeme gelen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, 'Hijyen' operasyonu kapsamında Mersin'de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mersin'de olan Akkuş ise SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden ifade verdi. Şüphelilerin 4'ünün de Adli Kontrol hükmü uygulanarak serbest kaldığı öğrenildi.

POLİSLİKTEN İHRAÇ EDİLDİ

Güniz Akkuş, 15 yaşına kadar ailesiyle Almanya'da yaşadı. Tatil için geldiği Antalya'da gördüğü motorlu polis ekipleri Yunuslar'a hayran kalan Akkuş, polis olmaya karar verdi. Almanya'daki arkadaş çevresinden hoşlanmayan ailesi, Türkiye'ye gelerek polis olmasına razı oldu. Arkadaşları tarafından hızlı atak ve başına buyruk biri olarak tanımlanan Güniz Akkuş, takıştığı amirinin açtırdığı soruşturmanın ardından Kilis'e sürgün edildi. Daha sonra da aynı amirini tehdit ettiği için meslekten ihraç edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal