Hanefi Avcı'dan Çok Tartışılacak FETÖ Açıklaması!

Hanefi Avcı'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Avcı, Yargıtay'ın terör örgütü olarak kabul ettiği FETÖ için "Terör örgütü diyemezsiniz" dedi.

02.10.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-15:35) Hanefi Avcı'dan Çok Tartışılacak FETÖ Açıklaması!

Yargıtay tarafından FETÖ terör örgütü olarak onaylandıktan seneler sonra Hanefi Avcı'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Televizyonda bir tartışma programına katılan Hanefi Avcı, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Avcı, FETÖ için, 'Bu yapı suçlu fakat terör örgütü denilemez. PKK ile aynı kefeye konamaz' sözlerini kullandı.

Halk TV'de Çağlar Cilara'nın programına katılan Hanefi Avcı, şunları ifade etti:

FETÖ dediğimiz oluşumun devleti ele geçirip rejimi değiştirme, şeriat rejimi kurmak gibi hedefleri yoktu, onların amaçları mevcut hükümeti devirmekti. Bu nedenle dünya ve uluslarası hukuk FETÖ’yü terör örgütü olarak onaylamaz.

"SIRADAN İNSANLARI CEZAEVİNE KOYARAK..."

Sıradan insanları cezaevine doldura doldura örgüte adam kazandırıyoruz, geçmişte de böyle yaparak PKK'ya, sol örgütlere çok kişi kazandırdık, şimdi de önemli yanlışlar yapılıyor.

"BU YAPI SUÇLU AMA..."

Bu oluşum suçlu fakat terör örgütü denemez. PKK ile aynı kefeye konamaz.

2 YIL ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Hanefi Avcı, 21 Eylül 2016'da katıldığı bir canlı yayında ise, "Yargılamalar FETÖ’nün MGK’da terör örgütü olarak oanylandığı tarihe göre yapılmalı" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal