Halüsinasyon Gören Adam 3 Arkadaşını Öldürdü

Konya'da meydana gelen olayda, eşiyle ilişkiye girdiği iddiası ile 3 arkadaşını öldüren Yusuf Ö.'nün halüsinasyonlar gördüğü anlaşıldı.

08.04.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-10:07) Halüsinasyon Gören Adam 3 Arkadaşını Öldürdü

Olay, Konya'da meydana geldi. TIR şoförü olan Yusuf Ö. (33), arkadaşları olan, Halil İbrahim Uzun (33), Yaşar Baki Uzun (37) ve Mehmet Ali Şeflek'i (30) öldürdü. Yusuf Ö.'nün halüsinasyonlar gördüğü ve olaydan bir gün önce de ailesi ile doktora götürüldüğü öğrenilirken, Yusuf Ö., hastanede doktor tarafından antidepresan ilaç verilip, eve gönderildi. Arkadaşlarını öldüren Yusuf Ö., ifadesinde 3 arkadaşını içeceğine ilaç katarak eşiyle ilişkiye girdikleri için öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine ekipler Yusuf Ö.'nün eşi A.Ö.'nün ifadesine başvurdu. Eş ifadesinde öldürülen şahısları tanımadığını belirtti.

Yusuf Ö., işlediği cinayetlerin ikisini dün sabah saatlerinde Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Bakım Sokak'taki iş yerinde gerçekleştirdi. Yusuf Ö., motor yağı satışı yapan Yaşar Baki Uzun ve Mehmet Ali Şeflek'in iş yerine gitti. Yanında götürdüğü silahını çıkartan Yusuf Ö., arkadaşlarını başından vurarak olay yerinden ayrıldı. Daha sonra, arabasına binen Yusuf Ö., Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki kamyon bakım servisinde çalışan arkadaşı Halil İbrahim Uzun'un yanına gitti. Uzun'u da başında vuran Yusuf Ö., cinayetlerin ardından polise giderek 3 kişiyi vurduğunu anlattı. Bu gelişme üzerine iş yerlerine polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralı olan 3 kişi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polise teslim olan Yusuf Ö.'nün ifadesini Cinayet Büro Amirliği ekipleri aldı. 2'si kuzen olan 3 arkadaşını namus meselesi için vurduğunu anlatan Yusuf Ö., arkadaşlarının kendisini içeceğine ilaç atıp uyuttuğunu ardından da eşiyle ilişkiye girdiklerini iddia etti. İfadesine devam eden Yusuf Ö., "Yaşar Baki Uzun ve Mehmet Ali Şeflek, içeceklerime uyuşturucu gibi bir şeyler koyuyordu. Onu içtikten sonra uzun süre kendime gelemiyordum. Ne koyduklarını tam olarak bilmiyorum. Ancak çok sersemliyor ve gözümü açamıyordum. Ben kendimde değilken Yaşar Baki, Mehmet Ali ve Halil İbrahim, eşimle ilişkiye giriyorlardı. Seslerini duyuyordum. Olaydan bir gün önce iş yerlerine gittiğim Yaşar Baki ve Mehmet Ali ile aramızda bu konudan dolayı kavga çıktı. Kavga sonrasında ben iş yerinden ayrıldım. Mehmet Ali, mesaj atarak iş yerine gelmemi istedi. 'Yanına silahını almadan gel, Yaşar Baki'yi de çağırıp konuşuruz' dedi. Bu esnada dışarıda olduğum için silah yanımdaydı. İş yerine gittim.' Onlara bana uyuşturucu verdikten sonra eşimle birlikte olup olmadıklarını sordum. Onlar da 'Evet yaptık' diyerek, beni doğruladılar. Aramızda boğuşma çıktı. Mehmet Ali elimden tabancayı almaya çalıştı. Tabancayı rastgele ateşledim. İkisi de vurulunca olay yerinden ayrıldım. Halil İbrahim'in iş yerine gittim. Konuyu anlattım. Üçünün eşimle ilişkiye girdiklerini söyledi. Tabancamla ona da ateş ettim. Yanımda yedek mermi vardı. Polis merkezine giderek, teslim oldum. Beni üçü tahrik etti. Pişmanım. Olayın bu duruma gelmesini istemedim. dedi.

Uzun ile birlikte kamyon bakım servisinde çalışan diğer işçiler, Yusuf Ö. ile Halil İbrahim Uzun'un önce birlikte çay içtiklerini, dışarıya çıktıklarında ise Yusuf Ö.'nün Uzun'a ateş etmeye başladığını anlattı.

Yaşanan gelişmelerin ardından katil zanlısının eşi 2 çocuk annesi A.Ö., kocasının ifadesini doğrulamadı ve öldürülen şahısları tanımadığını belirtti. Yusuf Ö.'nün babası ise "Yusuf, geçen hafta cuma günü daraldığını söyledi. Hastaneye götürdük. Doktor, psikolojik sıkıntıları olduğunu söyledi. Olaydan bir gün önce öldürdüğü kişilerle kavga etmiş. O gün de hastaneye götürdük. Doktor, antidepresan ilaç verdi." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal