Yardım Kampanyası Reyting Kurbanı Oldu! Ünlü Sanatçı Haluk Levent Kötü Haberi Duyurdu

Ünlü sanatçı Haluk Levent hem sesi hem de şarkılarının yanı sıra yardıma ihtiyacı olan insanlara el uzatmasıyla da takdir toplayan isimler arasında yer alıyor. Haluk Levent’in yardım çağrısı yaptığı programdan ise kötü haber geldi.

21.09.2019-16:02 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:16)

Şarkıları ve sesiyle hayranlarını mest eden Haluk Levent, ihtiyacı olan herkese el uzatması ve yardımda bulunmasıyla biliniyor. Ünlü sanatçı yardıma ihtiyacı olan ve sesini duyurmaya çalışan insanları bulup onlara yardım etme konusunda da büyük bir fedakarlık yapıyor. Kurmuş olduğu AHBAP derneği ile bu ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çalışan gönüllü kişilerle birçok insanın şifa bulmasına da yardımcı oluyor. Yakın zamanda bu yardımların televizyon aracılığıyla da duyulması ve bağışa teşvik edilmesi amacıyla Haluk Levent’in yeni bir programı başlamıştı. Programdan kötü haber çok geçmeden geldi. 

HALUK LEVENT REYTİNGE YENİLDİ

Ünlü sanatçı Haluk Levent, ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlar ile takdir toplayan ve sanat camiasında birçok iyiliğin yayılması konusunda başarılı bir profil oluşturan isimlerden biri haline geldi. Şarkıcı Haluk Levent’in kurmuş olduğu AHBAP derneği de bu iyiliklerin yayılması ve daha çok kişiye ulaşması amacıyla büyük bir rol üstlendi. Levent yakın bir zamanda yine ihtiyaç sahibi insanların gerçek yaşam hikayelerinin anlatılacağı ve programda yine yardım toplama yönelik bir yayınına başlamıştı. Ünlü şarkıcı kötü haberi duyurdu. Program diğer diziler ve yayınlar arasında reyting kurbanı oldu. 

haluk levent

LEVENT CANLI YAYINDA YARDIM TOPLUYORDU

Yardımlarıyla birçok insanın yüreğine dokunan sanatçı Haluk Levent ve sunduğu yeni programı “Haluk Levent’le Yeniden” seyircisinin üzüleceği bir haber verdi. İhtiyaç sahiplerinin hayat hikayelerinin dinlendiği ve canlı yayında bağış toplanılan program reyting kurbanı oldu. Her hafta Perşembe akşamları canlı yayınla ekrana gelen “Haluk Levent’le Yeniden”, reytingler düşük olunca Pazar günleri ekrana gelmeye başlamıştı. Gün değiştirilmesine rağmen hala reytingler düşük olunca Star TV programı yayından kaldırmaya karar verdi. Canlı yayında bağışların toplandığı ve ünlü isimlerin de programda yer aldığı yayın yalnızca dört bölüm sürebildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal