Halkı Sokağa Çağıran Fatih Portakal Hakkında Bir Suç Duyuru Daha Geldi

Şanlıurfa'da bir avukat halkı sokağa çıkmaya çağıran sunucu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu.

14.12.2018-11:38 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-12:55)

Şanlıurfa'da, bir avukat haber sunucusu Fatih Portakal için suç duyurusunda bulundu. Şanlıurfa Adliyesine giden avukat İbrahim Uğur Akdoğan, cumhuriyet savcılığına Fatih Portakal hakkında düzenlediği suç duyurusu dilekçesini verdi.

"TÜRKİYE'DE BARIŞÇIL PROTESTOLAR OLMAZ"

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama gerçekleştiren Akdoğan, sunucu Portakal'ın 10 Aralık'ta sunduğu ana haber bülteninde, "Türkiye'de barışçıl eylemler olamaz. Hadi bakalım barışçıl bir eylem için zamları protesto edelim. Doğal gaz zamlarını, hadi bakalım, yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak sokağa, korkudan, endişeden dayak yerim, falan. Hakkımı arayacağım fakat ne yaparım başım belaya girer mi? Kaç kişi çıkar Allah aşkına?" dediğini anımsattı.

"OYUNU BOZMANIN İLK ADIMI OYUNU GÖRMEKTİR"

Akdoğan, Fransa'da olduğu gibi vatandaşları ayaklanmaya çağırdığını iddia ettiği Portakal hakkında dava açılmasını talep etti. Fatih Portakal'ın halkı kin ve galeyana sevk etmek için uğraş gösterdiğini iddia eden Akdoğan, şunları söyledi: "Oyunu bozmanın ilk hamlesi oyunu görmektir. Biz devlet olarak bu oyunlara Fransız değiliz. Bizim daha güçlü ve beraber olmamız gerek. Yapılan bu sokağa çıkma sözleri hukuka aykırıdır, suç duyurusunda bulunduk. Kendisi dün de aynı televizyonda hiç pişman olmadığını ve hedef olduğunu iddia etti. Yargı önünde hesap verecektir, devletimize güveniyoruz, hukuksal manada sürecin peşinde olacağız."

HABERLER PEŞ PEŞE GELİYOR

Sakarya, Sivas ve son olarak Şanlıurfa'da bir avukat tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan Fatih Portakal'ın nasıl bir yol izleyeceği merak hususu...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal