Halk Ekmeğe Zam Gelecek mi? İBB'den Zam Açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşın merakla beklediği, Halk Ekmeğe zam gelecek mi? Ekmeğin fiyatı ne kadar oldu? sorularının yanıtı verildi.

15.02.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-11:55) Halk Ekmeğe Zam Gelecek mi? İBB'den Zam Açıklaması!

İstanbul'da toplu taşıtlara yapılan yüksek miktarda zammın büyük tepki görmesinin ardından, gözler ekmeğe yapılması planlanan fiyat artışının üzerindeydi.

İstanbulluların kafalarındaki bu soru işareti İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nın "İstanbul’un ekmeği de İstanbullular için 75 kuruş olmaya devam edecek" açıklamasıyla silindi. Halk Ekmek’te poşetli ürünlerin önceki dönem eylül ayında yüzde 40 fiyatını artıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek'e zam yapılmadığına yönelik bir bilgilendirmede bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bizzat yaptığı açıklamada ekmeğe zam gelmeyeceğini dile getirirken, "Halk Ekmek 1978 yılından bu yana İstanbullulara hizmet veriyor. Türkiye’nin en sağlıklı ve en ucuz ekmeğini üretiyoruz. Ulaşımda öğrencileri ve anneleri nasıl koruduysak, İstanbul'un ekmeği de İstanbullular için 75 kuruş olmaya devam edecek" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal