CHP'li Eren Erdem'den Davadan Vazgeç Baskın Ziyareti

Babası yaşındaki adamı tekme tokat döven Halil Sezai'yi savunan ifadeler kullanan CHP'li Eren Erdem ''u dönüşü'' yaptı. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Sezai tarafından darbedilen mağdur vatandaşı ziyaret etti.

19.09.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 19.09.2020-11:30) CHP'li Eren Erdem'den Davadan Vazgeç Baskın Ziyareti

CHP'li Eren Erdem dereyi görmeden paçaları sıvadı. Eren Erdem, Sezai  tarafından darbedilen vatandaşı ziyaret etti.

Halil Sezai olayında kendiyle çelişen tavırlar sergileyen Eren Erdem, CHP Tuzla İlçe Başkanı Eren Ali Bingöl ile beraber mağdur vatandaşı ziyaret etti.

Erdem, ''Şiddeti asla kabul edemeyiz. Şiddetin karşısındayız. Halil Sezai gözaltına alınınca ben arandım. Olay asla bana anlatılmadı ve ben farklı birşey sanarak bir tweet attım. Olayı öğrenince bu tweeti sildim. Umarım sizi kırmamışımdır. Biz ne şiddeti, ne değerlere hakareti kabul edemeyiz. Ezana hakaret, şiddet gibi şeylere karşıyız'' açıklamasını yaptı.

Bunun üzerine yanıt veren mağdur vatandaş, ''Biz sizi biliyoruz, size kırgınlık söz konusu değil. Umarım Halil Sezai gibiler ıslah olurlar'' dedi.

Ziyaret çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdem, şu ifadeleri kullandı:

''Bireysel şiddet artıyor, bunu engellememiz lazım. Bu ülkede devlet var, devlet ve yargı varken kimse kendi hukunu yaratamaz.

Ben de maalesef bu kötü olayda sıkıntı yaşadım. Halil Sezai’nin gözaltına alınması akabinde; olayı tam bilmeden, doğru bilgi akışı sağlanmaması nedeniyle yaptığım paylaşım yanlış anlaşıldı. Oysa ben siyasi bir gözaltı sanmıştım.

Bu olayı bilmiyordum. Sonra düzelttim. Şimdi, belki yurttaşımız gönül koymuştur diye ziyaretine geldim. Şiddete karşıyız.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal