Halil Sezai’nin Tahliye Talebine Ret

İstanbul Tuzla'da yaşlı adamı şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Halil Sezai’nin tahliye talebi kabul edilmedi.

28.09.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-15:32) Halil Sezai’nin Tahliye Talebine Ret

Anadolu sekizinci Sulh Ceza Hakimliği, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun 18 Eylül tarihinde 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanmasıyla ilgili alınan karara karşı avukatı tarafından yapılan itirazı hükme bağladı.

Hakimlik, Anadolu yedinci Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan tutuklama kararında usul ve kanuna aykırılık olmadığı sebebiyle itirazın kabul etmemesine hükmederek, Paracıkoğlu'nun tutukluluğunun sürmesine karar verdi.

NELER OLDU?

Tuzla'da bir sitede iki villayı film çekim işlemleri için kiralayan Paracıkoğlu ve yan villada ikamet eden 66 yaşındaki Hüseyin Meriç arasında 15 Eylül tarihinde tartışma yaşanmıştı.

Meydana gelen tartışma  esnasında darbedildiğini ifade eden Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gidip şikayet etmişti. Bu durumun üzerine kamera kayıtlarını kontrol eden emniyet güçleri, Halil Sezai'yi Kadıköy'deki evinde yakalanmıştı.

Karakolda ifade işlemlerini tamamlayan Halil Sezai, özgür bırakılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu ile ilgili soruşturmayı, dosyaya gelen görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda büyütmüş, zanlının 'silahla kasten yaralama', 'hakaret', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından mevcutlu şekilde adliyeye gönderilerek ifadesinin alınması emrini vermişti.

Avukatı ve emniyet eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na götürülen şarkıcı, çıkarıldığı hakimlik tarafından 'Silahla kasten yaralama' kabahatinden tutuklanmıştı. Halil Sezai'nin avukatı da tutuklama hükmüne karşı itiraz ederek, müvekkilinin serbest bırakılmasını istemişti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal