Halil Sezai Mahkemeye Sevk Edildi!

İstanbul Tuzla'da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i öldüresiye döven şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, ifade vermek üzere adliye sarayına gitti. Sezai tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

17.09.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-16:13)

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun, komşusu Hüseyin Meriç'i dövdüğü görüntüler gündeme bomba gibi oturmuştu.

Güvenlik kamerasının görüntülerinin gün yüzüne çıkmasının ardından 41 yaşındaki şarkıcıya yönelik tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yakalandıktan sonra karakoldaki işlemlerinin akabinden serbest bırakılan Halil Sezai'yi ifade vermeye çağırmıştı.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Halil Sezai ve ‘İncir Reçeli’, ‘Bölük’ ile ‘Cennet’ gibi filmlerin yönetmeni Aytaç Ağırlar, Tuzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak’ta film için villa kiraladı.

Sezai kiraladığı villada film çekmek istedi. Fakat 4 villadan oluşan sitede ikamet eden Hüseyin Meriç ile Mesih Meriç, şarkıcının villada film çekimi yapmasına engel oldu, Sanatçı ile başka villa sahipleri arasında bu sebeple nisan ayından bu yana tartışma ve anlaşmazlıklar meydana geldi.

Halil Sezai önceki geçen günlerde 10.00 sularında Hüseyin Meriç’in adresine yanında 2 kişi ile beraber geldi. Sezai orada Meriç’i darp ederek tehdit etti. Hadise yerinden ayrılan Halil Sezai ve yanındakiler ile ilgili Hüseyin Meriç emniyete giderek şikayetçi oldu.

Emniyet, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na haber vererek tahkikat başlattı. Gelişmelerin akabinden Halil Sezai’nin yaşlı komşusunu dakikalarca dövdüğü görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal