Hakkari'deki Boş Çerçeveyi Görenler Kahroldu

Türkiye Hakkari'den gelen acı haberlerle kahrolurken bu sabah gelen bir görüntü tüm Türkiye'yi bir defa daha yasa boğdu. 11 aylık şehit bebeğin çerçevesinde fotoğrafı yer almazken çerçevede sadece bebek yazıyordu.

01.08.2018-10:51 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-10:46) Hakkari'deki Boş Çerçeveyi Görenler Kahroldu

Yüksekova'da astsubay eşini ziyaretten gelen Nurcan Karakaya'nın aracının geçişi esnasında PKK'lı teröristler yola döşedikleri bombayı infilak ettirdi. Karakaya ile yanındaki 11 aylık bebeği şehit düştü. Hakkari'de tören yapılmasının ardından anne ve oğlunun naaşları memleketi Sivas'a gönderildi.

GÜLÜMSEYEREK UĞURLAMIŞTI

Gülümseyerek el salladığı eşi ve oğlunu kaybeden Astsubay Serkan Karakaya'nın acısını anlatmaya kelimeler yetmedi. Olayı haber alan Türkiye, yüreğinin ortasına bir ateş düşmüş gibi oldu. Milyonlar bildiği bütün bedduaları ederken, bu sabah yürek dağlayan fotoğraflar geldi Hakkari'den...Şehit anne ve 11 aylık yavrusu için uğurlama töreni yapıldı.

ACILI BABA DA TABUTA OMUZ VERDİ

Türk Bayrağı'na sarılı iki tabut vardı askerlerin omuzlarında. Acılı fakat dimdik duran baba da tabuta omuz verenler içindeydi. İşte o görüntüler gelince ekranlara Türkiye bir defa daha kahroldu. Minicikti Mustafa'nın bayrağa sarılı tabutu... Selam durdu gözyaşlarını içlerine akıtan askerler... Öfkelerini, sıkılmış yumruklarına gizleyip toprağa verilmek üzere memleketleri Sivas'a gönderdiler şehit anne oğulu.

BOŞ ÇERÇEVEDE "BEBEK" YAZIYORDU

Bebeğin tabutunun yan tarafında bir asker ve elinde bir çerçeve vardı. Fakat bu çerçeve boştu. Bir Türk Bayrağı ve yanında da "BEBEK" yazılıydı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal