Hakkari'de Şehit Düşen Er Metin Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı neticesinde çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Metin Yıldız, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı

27.07.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-16:56) Hakkari'de Şehit Düşen Er Metin Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Yıldız'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze töreni için Merkez Sabancı Camii avlusuna taşındı.

Düzenlenen törene, şehidin babası Talip, annesi Şenay, kardeşi Nida Yıldız ve nişanlısı Feraye Altıaylık ile yakınları, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, bazı milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katılım sağladı.

Törende, düğün hazırlıkları yaptığı belirtilen şehidin yakınları üzüntü yaşadı.

Vatandaşlar da "şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attarak şehidin ailesine destek olmaya çalıştı.

Cenaze namazının kılınmasından sonra şehidin naaşı, merkez Çukurova ilçesindeki Bozcalar Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

Dün, Hakkari'nin Çukurca ilçesi sınır bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrası meydana gelen çatışmada, Metin Yıldız şehit düşmüş, sonrasında başlatılan operasyonda saldırıyı düzenleyen 4 terörist, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilerek etkisiz hale getirilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal