Hakkari'de Şehidimiz Var!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

01.12.2020-20:20 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-03:18) Hakkari'de Şehidimiz Var!

MSB, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde meydana gelen araç kazasında yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde görev yapan Tavşanlılı Uzman Onbaşı Osman Güler, görevi esnasında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti.

'BAKANLIK AÇIKLAMASI'

Milli Savunma Bakanlığı, şehit olan askerimiz ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Hakkâri Çukurca bölgesinde, üs bölgelerinin ikmali maksadıyla icra edilen intikal esnasında meydana gelen araç kazası sonucu, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur."

Açıklamada, şehide Allah’tan rahmet, ailesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk milletine başsağlığı ve sabır dilekleri iletildi.

'OLAYIN DETAYLARI'

Hakkari'nin ilçelerinden Çukurca'da, Batıkırmızıkaya üs bölgesine ikmal malzemesi taşıyan askeri aracın kaza yapması sonucu başından yaralanan ve helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan askerimiz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre; şehit Güler'in Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Ömerbey Mahallesinde ikamet eden ailesine, acı haberi askeri yetkililer ve Tavşanlılı idareciler iletti. Şehidin cenazesinin yarın öğleden sonra Ömerbey Mahallesine defnedileceği öğrenildİ.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal