Hakkari'de Araç Uçuruma Devrildi: Ölü ve Yaralılar Var

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Göllerbaşı bölgesinde bir aracın uçuruma devrilmesi sonucunda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri belli oldu.

03.08.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-15:44)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Göllerbaşı bölgesinde bir aracın uçuruma devrilmesiyle altı kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Sat dağları Gölbaşı etrafında içinde Milli Eğitim çalışanının da olduğu bir aracın uçuruma yuvarlanmasıyla oluşan kazada altı kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

PİKNİK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI

Öğrenilen bilgiye göre, kaza sabah sularında Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Sat dağları Gölbaşı etrafında gerçekleşti. Oraya piknik için giden, içinde Milli Eğitim çalışanı ve sivillerin olduğu minübüs şarampole yuvarlandı. Gerçekleşen kazada ilk tespitlere göre; dördü Milli Eğitim personeli olarak toplamda altı kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.

HELİKOPTER GÖNDERİLDİ

Yaralı şahıs 3200 rakımlı bölgeye yollanan helikopterle Yüksekova Devlet hastanesine götürülerek tedaviye lındı. Bölgeye de oldukça arama kurtarma ekibi gönderildi. Kazayla alakalı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

HAKKARİ'DE KORKUNÇ KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Hakkari'deki kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Kazada Semra Varol, Çimen Özçük, Meryem Renda, Aysun Er, Evin Yazgan ve Savaş Bayram hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal