Hakan Atilla'nın Yargıcından FETÖ İtirafı!

ABD'de Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın yargılandığı davanın yargıcı Berman, FETÖ tarafından ağırladığını itiraf etti.

06.01.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 06.01.2018-17:15) Hakan Atilla'nın Yargıcından FETÖ İtirafı!

ABD'de Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davanın yargıcı Richard Berman, 2014 yılında Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı Yüksel-Karkın-Küçük (YKK) avukatlık bürosunun gerçekleştirdiği sempozyuma katılması ve otel faturalarının bu kuruluş tarafından ödenmesi hakkında yeni açıklamalarda bulunmaktan çekindi.

AA muhabirinin, Berman'ın, YKK Avukatlık bürosunun hazırlığıyla geldiği Türkiye'de otel faturalarının FETÖ tarafından verildiğinin ortaya çıkması ile ilgili soruları üzerine, yargıcın basın ofisi, Berman'ın daha önce yaptığı mesele hakkında önceki genel değerlendirmelerini göndermekle yetinildi.

Türkiye seyahatinin ve otel faturalarının FETÖ tarafından karşılanması konusunda Berman'ın açıklamasının itiraf niteliğinde olduğu açıkça görülüyor.

Berman, 2016 Eylül ayında gerçekleştirdiği açıklamada, YKK tarafından 2014 yılında İstanbul'da yapılan sempozyuma katılım davetini kabul ettiğini ve katılımcıların seyahat ve otel masraflarının da bu kurum tarafından ödendiğini ifade etmişti.

Yargıç Berman, sempozyum davetini kabul ettiğinde bu avukatlık bürosunun İstanbul'da ileri gelen hukuk firmalarından biri olduğu ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal