Hain PKK Saldırısı: 3 Askerimiz Şehit 1 Yaralı

Şırnak’ta Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesine hain PKK’lılar tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 askerimiz şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Saldırının ardından TSK bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

16.04.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-18:17) Hain PKK Saldırısı: 3 Askerimiz Şehit 1 Yaralı

3 ASKER ŞEHİT OLDU, 1 ASKER YARALANDI

Saldırı sonucunda 3 Mehmetçik’imiz şehit olurken, 1 askerimiz ise yaralandı. Askerlerin anında cevap vermesi üzerine bölgede silahlı çatışma çıktı. ATAK'lar bölgeyi ateş altına aldı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Şırnak’ın Bestler-Dereler bölgesinde yer alan Kuyutepe üs bölgesine sabah saatlerinde bir grup terör örgütü PKK mensubunun düzenlediği ve 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı saldırının sonrasında TSK bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattı. Hava destekli düzenlenen operasyonda, kaçan hainlerin geçiş güzergahları Atak helikopterlerle ateş altına alındı, bölgeye skorsky helikopterler ve zırhlı Kirpi araçlarıyla da çok sayıda asker gönderildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

TSK ‘16 Nisan 2018 tarihinde Şırnak/Şenoba Kuyu Tepe Üs Bölgesine, hain PKK üyeleri tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır’ şeklinde açıklama yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal