Hafriyat Kamyonu İETT Otobüsüne Çarptı

İstanbul Başakşehir'de bir hafriyat kamyonu yolun karşısına geçip İETT otobüsüne çarptı. Kazada biri bebek 6 kişi yaralandı.

16.04.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-15:45) Hafriyat Kamyonu İETT Otobüsüne Çarptı

İstanbul Başakşehir'de bir hafriyat kamyonu yolun karşısına geçip İETT otobüsüne çarptı. Kazada biri bebek 6 kişi yaralandığı haberi geldi.

Hafriyat kamyonu İETT otobüsüne çarptı: Yaralılar var Başakşehir Kayaşehir'deki kaza saat 13.30 sularında meydana geldi.

Bölgedeki kaynaklardan edinilen bilgiye göre, hafriyat kamyonunun sürücüsü direksiyon hakimiyetini bir anda kaybedince karşı şeritte seyir halinde olan İETT otobüsüne vurdu.

Çarpışma sonucu otobüs içerisinde bulunan biri bebek toplamda 6 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu çok hızlı bir şekilde polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen ihbarlar üzerine olay yerine birçok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazanın yaşandığı bölgeye gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan biri bebek 6 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan hemen sonra yaralıları çevre hastanelere kaldırdı.

Bu esnada kaza için olay yerine gelen trafik polisi, bir köpeği uzaklaştırmak istedi. Ancak köpek polis memurunu kolundan ısırdı. Köpek tarafından ısırılan polis memuru da olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından en yakın hastanenin acil servisine sevk edildi.

GEÇTİĞİMİZ HAFTADA KAZA YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz hafta İstanbul Kartal'da D-100 karayolunda trafik kazası meydana gelmişti. Kaza sonrasında 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaza 15 Nisan’da saat 16.45 civarında D-100 Karayolu Kartal Köprüsü Pendik yönünde meydana gelmişti.  41 NR 830 plakalı araba, önünde giden tur otobüsüne arkadan çarpmış ve kaza sonrası arabada bulunan 5 kişi araçta sıkışmıştı. Hemen yapılan İhbarlar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal