'Güneydoğu'nun Fuatavnisi'nden Şoke Eden Hakan Şükür İtirafı

Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerini aciz gösteren paylaşımlarda bulunan "kukla", "Beni Twitter'da DM üzerinden; Hakan Şükür, Emre Uslu ve Mehmet Baransu yönlendiriyordu" itirafında bulundu.

21.08.2016-11:34 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) 'Güneydoğu'nun Fuatavnisi'nden Şoke Eden Hakan Şükür İtirafı

Akşam'ın haberine göre, darbe girişimiyle Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’cü hainlerin Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya karşı devam eden mücadelede, devleti yıpratmak için kurdukları plan deşifre oldu.

BÖF_SUNUM adlı twitter kullanıcısı Şırnak Emniyeti’nin ağına takıldı. FETÖ’cü polis ve askerlerden gelen bilgileri yayınlayan Murat Ş. ile M.Y. Kayseri’de gözaltına alınarak tutuklandı. Murat Ş. ifadesinde ihanetin tüm ayrıntılarını itiraf etti:

Hepsi atılan polisler

Komiser Kadri C. Y. ile Tolga G., beni FETÖ üyesi olduğu için atılan emniyet müdürü Serdar Ö. ile iletişime geçirdi. BOF_SUNUM hesabını da onlar kurdu. Bütün atılan polisler öğretmen Tolga G. İrtibatıyla benimle iletişime geçti. Bu dönemde Emre Uslu kendisine danışmadan hiçbir şey paylaşmamamı istedi. Birkaç tweet için teyit aldı, paylaş ya da paylaşma şeklinde talimatları oldu. Benimle özel mesaj bölümünden (DM) irtibat kuruluyordu. Emirleri alıp anında siliyordum.

HAKAN ŞÜKÜR SALIK VERDİ

Daha sonra Hakan Şükür devreye girdi. Desteğim ve dik duruşum için salık verdi. Sonrasında Mehmet Baransu benimle irtibat kurdu. Bana bilgi aktaracağını ve paylaşmamı söyledi. Gönderdiği birçok bilgiyi tweet attım. Saydığım isimler haricinde o dönem benimle irtibat kuranlar arasında emniyet müdürleri Ali Osman Kahya, Eski Siirt İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya ile Ercan Taştekin’dir.  

BÖF'ün sembolik anlamı büyük

BÖF’ün açılımı Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri anlamına geliyor. TEM Şubelere ait bir birim. Hesap 40 bine dayandığında Tolga G. DM bölümünden Ülkücü ve Turancı çizgisine girmemi istedi. Aynen yaptım, BOF_SUNUM Twitter hesabımın takipçisi 70 bin civarını buldu. Bu eksende böyle bir maske kullandım. Bana gönderilen bilgiler devletin gizli bilgileriydi. 

PKK ile bu kadar mücadele edilmiyor

FETÖ'cü polis C., Mehmet Y. ile İrfan D. bölge ile ilgili karamsar bir tablo çizerek bölgede terörle mücadelenin etkin yapılamadığını, ülkeyi yönetenlerin yanlış yolda olduğunu vurguluyordu. Sıcak istihbarat alamadıklarını, terörle mücadele birimlerinin hain olduğunu, askerin bir an önce duruma el koyması gerektiğini, operasyonlarda tank gerektiğini yazıyordu. Sürekli  “Cemaat kadar PKK'nın üzerine gidilmiyor” tweetini atıyorduk.

TEM’i karala sıkıyönetim işle!

15 Temmuz ve yakalanana kadar 'Sıkıyönetim' işlememi istediler. Şırnak TEM Şube Müdürü Hacı Murat Dinçer hakkında karalama kampanyası başlattık. İrfan D.’nin yönlendirmesiyle Dinçer hakkındaki twitler diğerleri tarafından yayılıyordu. Güvenlik güçleri arasında ve halkın gözünde sefalet edebiyatı yaptık, darbeye yol açacak algı oluşturmaya çalıştık. Oysaki devlet güvenlik güçlerine dört dörtlük ve eksiksiz destek sağlıyordu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal