Gümüşhane Belediye Başkanına Saldırı Girişimi!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in üzerine yürüyen saldırgan, ses mermisi kullanıp tüfekle ayaklarına yakın noktaya ateş açarak olay yerinden kaçtı.

08.11.2019-09:42 - (Son Güncelleme: 08.11.2019-09:24)

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e, kentteki çalışmaları kontrolden geçirdiği esnada bir kişi tarafından silahlı saldırı teşebbüsü yapıldı.

Ercan Çimen, öğle saatlerinin ardından, kent merkezi, Çamlıca Mahallesi bölgesinde eski İmam Hatip Lisesi'nin bulunduğu alanda çalışmaları kontrolden geçirirken, yanına yaklaşan H.K. ayaklarına yakın noktayı hedef aldı ve bıraktı.

H.K.'nin saldırıda ses mermisi kullandığı, Çimen'in yara almadığı ortaya çıktı. Söz konusu zanlının yakalanması için polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, katıldığı bir cenaze töreninin ardından hafriyat denetlemesi için olayın gerçekleştiği alana geldiğini açıkladı.

‘SALDIRGANIN ŞAHSIMLA YA DA BELEDİYEMİZ İLE BİR HUKUKU YOKTUR’

Yapılan çalışmaları denetlerken bir kişinin yanına yaklaştığını bildiren Çimen, açıklamasında şunları kullandı ve şöyle devam etti:  "Yaptığımız çalışmaları yerinde denetlemeye gittiğimizde, bir hemşehrimizin görüşmek için yanımıza yaklaştığını düşündüğümüz esnada elinde silah olduğunu fark ettik. Bunun üzerine ekibimizdeki koruma görevlileri gerekli müdahaleleri yaparak girişimi bertaraf etti. İçinde ses mermisi olduğunu düşündüğümüz silahıyla güvenlik görevlileri müdahale ederken yere bir el ateş etti ve olay mahallinden şahsi aracıyla kaçarak uzaklaştı. Şahsımda ve ekibimde herhangi bir sağlık sorunu olmadığı gibi, bu saldırı girişiminin ne belediyemizle ne de şahsımla bir bağlantısı olduğunu düşünmemekteyim. Çünkü saldırganın ne şahsımla ne de belediyemiz ile bir hukuku yoktur."

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal