Gül'den Org. Akar'ın Ziyaretiyle İlgili Açıklama!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tepkilere neden olan Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ın ziyaretiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

04.05.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-17:10) Gül'den Org. Akar'ın Ziyaretiyle İlgili Açıklama!

Gül cuma namazı çıkışında konuyla ilgili gazetecilerin sorusuna "Böyle bir ziyaret oldu. Ama herkesin gözü önünde gündüz vakti olan bir ziyaret. Gizli kapaklı değil. Tehdit empoze herhangi bir saygısızlık söz konusu değil. Ofisimde oldu" diyerek yanıt verdi.

'GİZLİ KAPAKLI BİR TARAFI YOK'

Gül, cami çıkışında bir gazetecinin, "Genelkurmay Başkanı Sayın Akar ile Sayın Sözcü'nün ziyareti. Böyle bir ziyaret oldu mu? Gerekçesi adaylık süreciyle mi ilgiliydi?" sorusu üzerine, şunları söyledi:

"Gördüğüm kadarıyla bugün Ankara'da bir açıklama yapılmış zaten, söylenenlerin hepsi doğru. Yani o açıklamadakiler doğru. Böyle bir ziyaret oldu ama herkesin gözü önünde, gündüz vakti olan bir ziyaretti. Dolayısıyla gizli kapaklı bir tarafı söz konusu değil. Ayrıca, söylendiği gibi herhangi bir şekilde tehdit, empoze ve herhangi bir saygısızlık... Bunlar asla söz konusu değil kesinlikle, bunların bilinmesini isterim."

Gül, gazetecilerin, "Bu bir nezaket ziyaretimiydi? Ofisinizde mi gerçekleşti?" soruları üzerine, "Tabii, tabii. Ofisimde gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal