Gözü Dönen Ağabey Kardeşi Silahla Vurarak Öldürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde ağabey ile kardeşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavga dönmesinin ardından hızını alamayan ağabey, kardeşine silahla ateş ederek öldürdü. Polis kaçan ağabeyi arıyor.

29.05.2019-10:55 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-14:01)

Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında meydana gelen tartışma neticesinde D.B.'nin (55) tabancayla ateş açtığı kardeşi Mehmet Ali B. (36) hayatını kaybetti. Polis kaçan ağabeyin yakalanması için çalışma başlattı.

TABANCAYLA KARDEŞİNE ATEŞ AÇTI

Olay saat 21.00 sularında Çevreyolu üstünde oldu. D.B. ile kardeşi Mehmet Ali B. arasında şimdilik tespit edilemeyen sebeple tartışma çıktı. Şiddetlenen tartışmanın sonrasında iddiaya göre D.B.'nin tabancayla ateş etmesi neticesinde Mehmet Ali B., vücuduna kurşun isabet ederek ağır yaralandı.

KURTARILAMADI

İhbar ardından olay yerine giden sağlık birimlerinin müdahale ettiği Mehmet Ali B., ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağ koltuk altı ve sağ bacağından vurulan Mehmet Ali B. kurtarılamadı.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 3 boş kovan ile 1 fişek ele geçirildi. Polis, firari D.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal