Google'dan Kürdistan Hatası! Binlerce Şikayet Yağdı!

Google kullanıcıları büyük bir skandal ile karşı karşıya geldiler. Google'a maps yazan kullanıcıların karşısına Kürdistan ekranı geliyor. Linke tıklandığı zaman ise Türkiye'den bir parça da Kürdistan olarak alınıyor.

25.10.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-11:53)

İnternet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, ve reklam teknolojileri için yatırımlar gerçekleştiren çok uluslu Amerikan anonim firması Google'ın arama motoruna 'maps' yazdığınız zaman 'Kürdistan' çıkıyor.

'MAPS' YAZINCA 'KÜRDİSTAN' ÇIKIYOR

Dünyanın en fazla kullanımına sahip arama motoru olan Google, büyük bir skandalın altına imzasını koydu. Kullanıcılarına zengin bir altyapı veren Google, Haritalar hizmetiyle bir adrese gitmek isteyen kullanıcılarına büyük bir rahatlık sağlıyor. Son zamanlar farklı biçimlerde gündeme taşınan Google, bu defa 'Kürdistan' olayıyla gündeme düştü. Google arama motoruna 'maps' yazınca kullanıcıların karşısına ilk olarak 'Kürdistan'ı geliyor. Kullanıcılar bu duruma sosyal medya üstünden tepki gösterdi.

GOOGLE NEDİR?

Çok büyük bir bilgisayar bilimi ile yazılmış ve geliştirilmiş arama motoru olmaktan çok, kendi içinde pek çok araçları olan web teknoloji grubu olan Google, internet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, ve reklam teknolojileri için yatırımlar gerçekleştiren çok uluslu Amerikan anonim firmasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal