Golan Tepeleri Kararına MHP'li İsimden Çok Sert Tepki

ABD Başkanı Trump'ın Golan Tepeleri'nde İsrail hakimiyetini tanıma kararı dünya gündemini sarsarken bir tepki de MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız'dan geldi.

26.03.2019-14:37 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-14:39) Golan Tepeleri Kararına MHP'li İsimden Çok Sert Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'in Golan Tepeleri'ndeki varlığını resmi olarak tanıyan tasarıyı imzalamasına tepkiler büyüyerek devam ediyor.

Birleşmiş milletler ve Avrupa Birliği gibi çok sayıda uluslararası kuruluşun yanı sıra İngiltere, Rusya ve Almanya gibi çok sayıda ülkenin reddettiği tasarıya bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız'dan geldi.

YILDIZ, BEKA SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Trump’ın büyük tepki toplayan bu kararına bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız’dan geldi. Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Golan Tepelerini İsrail'e veren imzayı atıp piyonlarına tanıtmak isteyen Trump, yarın da PYD/YPG'ye devlet kurdurmaya cüret ettiğinde beka sorunu olduğunu idrak etmek için çok geç olacaktır. Biraz zekâ sahibi olan bu yaşananların beka sorunu olduğunu anlar. Tam olarak bu nedenle: Beka için millî karar, Cumhur için istikrar” ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal