Göçmenlerin Yurt Dışına Kaçma Taktiği Polisi Bile Şaşırttı!

Yurt dışına kaçmak isteyen göçmenlerin başvurdukları yöntem polisi bile şaşırttı. Göçmenler lüks bir aracı kiralayarak gelin arabası gibi süsledi ve Antalya'ya kadar böyle gitti.

29.08.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 29.08.2018-15:47)

Gelin arabası gibi süslenen kiralık lüks araçla İstanbul'dan Antalya'ya dek giderek yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen göçmenler, yola konvoysuz ve gelinsiz çıkınca yakalandı. Jandarma birimleri tarafından yol kontrolünde durdurulan sahte gelin arabasının içinden Afganistan ve Pakistan köeknli 11 erkek şahıs ile can yelekleri çıktı.

KİRALADIKLARI ARACI GELİN ARABASI GİBİ SÜSLEYEN GÖÇMENLER YOLA KOYULDU

Olay, dün akşam saat 22.00 sularında Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde cereyan etti. Alınan bilgiye göre, kiraladıkları lüks bir aracı gelin arabası gibi süsleyen göçmen kaçakçıları, içinde 8'i Afgan, 3'ü Pakistan kökenli 11 göçmenle yola çıktı.

ARAÇ, EKİPLERİN ŞÜPHELENMESİ ÜZERİNE DURDURULDU

Antalya'ya dek hiçbir problem yaşamadan giden gelin aracı, Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığının şehre giriş noktasındaki kontrol noktasından konvoysuz bir biçimde geçerken birimlerin şüphelenmesi ardından durduruldu.

ARACIN İÇİNDEN 11 GÖÇMEN VE CAN YELEKLERİ ÇIKTI

Birimler, aracı açtıklarında ise neye uğradığını şaşırdı. Gelin arabası diye durdurulan aracın içinden gelin yerine 11 göçmen ve can yelekleri çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şahısların Afgan ve Pakistan kökenli olduğunu belirleyen polisler, şahısları ifadeleri için karakola sevk etti. Sahte gelin arabasının sürücüsü ve aynı zamanda organizatörlük yaptığı belirlenen Filistin köeknli A.İ.M. ise karakoldaki ifadesinin sonrasında adliyeye gönderildi.

ARACIN ARKASINDA GELİN VE DAMADIN BAŞ HARFLERİ YAZIYOR

Öte taraftan kaçakçıların yaptığı süsleme ise bu kadarına pes dedirtti. Aracın arka tarafında gelin ve damadın A.A. biçiminde baş harflerinin yer aldığı fark edilirken, aynı yerde yüzük resmi motifi ve gene aracın ön kısmındai çiçek ile aracın lastiklerine dek sarılan kurdeleler gözlerden kaçmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal