Girdikleri Evde 50 bin TL’lik Altın Çaldı

3 kadın hırsız girdikleri evde 50 TL’lik altın çalarak kaçtı. Asayiş Büro Ekiplerinin titiz çalışması sonucu Mardin’de yakayı ele verdiler.

11.10.2018-16:10 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:08) Girdikleri Evde 50 bin TL’lik Altın Çaldı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir evden 50 bin TL değerindeki altınları alarak, kaçan 3 kadın hırsız, Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yakalandı. Şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre Şırnak Cizre’de 5 katlı apartmana giren 3 kadın hırsız 5.ci kattaki apartmana girerek 50 bin TL değerinde altın çaldığı belirlendi. 3 kadın hırsız soygun sonrasında plakası belirlenemeyen bir araca binerek kayıplara karıştı. Ev sahibi durumu polislere bildirdi. Polisler hırsızları yakalamak için çalışmalar başlattı.

Çevredeki iş yerlerine ait kameraları ve MOBESE’leri inceleyen polis hırsızların eşkallerini ve kaçtıkları aracın plakalarını belirledi. Plaka tanıma sistemiyle aracın Mardin’den giriş yaptığı tespit edildi. Şırnak Polisi Mardin Polisiyle iş birliğiyle operasyon düzenlendi. Cizre'de sorgulanan şahıslar, her şeyi itiraf etti. Şüpheliler çaldıkları 50 bin TL değerindeki altını Kızıltepe'de bir kuyumcuya 34 bin TL karşılığında sattıklarını itiraf etti. 34 bin TL'yi polise teslim etti. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan A.B. ve D.G. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, H.G., E.G. ve İ.G. tutuklanarak, cezaevine gönderildiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal