Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 50 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, KPSS'den en az 50 puan almış sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı. Ayrıntılı şartlar haberimizde.

28.06.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-13:34) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 50 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından açıklanan personel alım ilanında yer alan açıklama, ''Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2016 senesinde gerçekleştirilen KPSS lisans sınavı neticesine göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adıyaman Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre 2 (iki) Sözleşmeli Mühendis Personel alınacaktır.'' ifadeleri kullanıldı. İlan ile alakalı bilgiler şu şekilde,

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Bakanlık tarafından açıklanan duyuruda, ilana başvuru gerçekleştirecek adayların ilan yazısında olan genel başvuru şartları ile özel başvuru şartlarını taşımaları gerektiği tersi durumda başvurularının geçersiz sayılacağı belirtildi.

İlan metninde olan genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı olmak şartı ile vazifesini sürekli yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı olmamak, Askerlikle alakası olmamak yada askerlik dönemine gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış, ertelemiş yada yedek sınıfa geçirilmiş bulunmak, (Erkek adaylar için), Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli aylığı alanlar ile 65 yaşını bitirmiş olanlar vazifeye alınmayacaktır. Başvuru yapacak adayların, 2016 senesinde gerçekleştirilmiş olan 2016-KPSS Lisans sınavına girmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olması lazımdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal