Gezmeye Giden Vatandaşlar Gördükleri Karşısında Şoke Oldu!

Aydın'da gezmeye giden vatandaşlar şoke eden bir manzara ile karşılaştı. Boş bir arazideki bir ağaçta asılı halde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin 2 gündür ağaçta olduğu anlaşıldı.

01.09.2018-20:21 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-20:16) Gezmeye Giden Vatandaşlar Gördükleri Karşısında Şoke Oldu!

Aydın'ın Efeler ilçesindeki boş bir arazide ağaca asılı durumda bir erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üst tarafında yer alan tepelik alana gezmeye giden vatandaşlar ağaçta asılı durumda bir cesetle karşılaştı. İhbar ardından olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve İtfaiye birimleri gönderildi. Gerçekleştirilen araştırmada cesedin bir erkeğe ait olduğu ve elektrik kablosu ile en az 2 gündür ağaçta asılı durumda olduğu tespit edildi. Yapılan sorgulama ve inceleme soncucunda ağaçta asılı durumda olan kişinin 3 gün önce polise mukavemetten gözaltına alınıp daha sonra serbest kaldığı, ailesinin de 2 gün önce kayıp başvurusu yaptığı 29 yaşındaki Serdar Akbaba'ya ait olduğu belirlendi.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

Olay yeri birimlerinin incelemesinin sonrasında Serdar Akbaba'nın cansız bedeni itfaiyenin desteği ile ağaçtan indirilerek, otopsisi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna sevk edildi.

Serdar Akbaba'nın intihar etmiş olabileceği üzerinde durulurken, net ölüm sebebinin yapılacak olan otopsinin sonrasında tespit edileceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal