Gezi'yi Fonlayan Soros Gözünü Yine Türkiye'ye Dikti

Yahudi Asıllı iş adamı Soros Türkiye'de yapılan referandum oylamasından sonra kesenin ağzını açtı. Gezi olaylarının tetikleyicisi olarak tanınan Soros ülkede iç karışıklık çıkarmak için tüm ekonomik imkanlarını bu yönde devreye soktu.

20.04.2017-10:04 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Gezi'yi Fonlayan Soros Gözünü Yine Türkiye'ye Dikti

Türkiye’de yaşanan gezi olaylarının arkasında olan Yahudi asıllı iş adamı Soros, Cumhuriyet Halk Partisi ve HDP’nin söylemlerini dile getirerek olaylarının yeniden alevlenmesi adına girişimlere başladı.

Soros Türkiye’de ilk olarak Açık Toplum Enstitüsü, Human Rights Watch (HRW – İnsan Hakları İzleme Örgütü) kuruluşunu referandum sonrası protestolara destek vermek amacıyla görevlendirdi.

Soros, Human Rights Watch 10 yıl süre ile Türkiye karşıtı yayınlar yapmasını istedi. HRW Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı kampanyalar başlattı. İşte yalanlarla dolu olan o kampanya başlıkları:

HRW 20 Mart’ta gerçekleştirdiği haberde Kürt muhalefet kırdırılıdı, vekiller hapishanelere gönderildi diyerek başlıklar attı.

HRW ayrıca Hükümet Kürt yanlısı vekilleri hapishaneye alıyor başlığı ile ülkedeki toplumsal düzeni bozacak yalan içerikli haberlere yer verdi.

''OHAL'İ BİTİRİN ÇAĞRISI''

HWR Türkiye’de OHAL’, bitirin başlıkları attı. İdamın gelmesini istemeyen ve OHAL’i siyasi baskı olarak gösteren HDW ülkede kargaşa çıkarmak için elinden geleni yaptı.

''SANDIĞIN HÜKMÜNÜ GEÇERSİZ SAYIN’’

Son olarak HWR Türkiye direktörü Emma Sinclair-Webb referandumdaki mühürsüz zarflarla ilgili bir yazı yazdı. Yer verilen yazıda sandığın hükmünün geçersiz sayılması gerektiği paylaşıldı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal