Gezi Kalkışmasının "Sempatik" Çocuğu, YPG Saflarında Öldürüldü

Gezi Kalkışmasında medyaya "Sempatik" çocuk olarak lanse edilen Ayşe Deniz, önce PKK'ya katıldı sonra PYD saflarında çatışırken öldürüldü

31.05.2017-09:40 - (Son Güncelleme: 31.05.2017-18:41) Gezi Kalkışmasının "Sempatik" Çocuğu, YPG Saflarında Öldürüldü

Gezi olaylarında medyanın sempatik çocuk olarak lanse ettiği Ayşe Deniz Karacagil terör örgütü PYD saflarında savaşırken öldürüldü. Karacagil, İstanbul’da hükümet aleyhine yapılan Gezi kalkışmalarının Antalya ayağında bulunmuş, son dönemlerin en büyük vandallığını ortaya koyan sol grupların içerisinde yasa dışı eylemlere katılmıştı. Karacagil, Gezi kalkışmasına katıldığı yasadışı faaliyetler nedeni ile yargılanması devam ederken Cüneyt Özdemir, onu CNN Türk’teki 5N 1K programına çıkarmış ve “Kırmızı fularlı kız” sıfatını Türkiye’ye ezberletmişti.

KARAYILAN’IN ÖZEL KALEMİ!

Gezi’den sonra PKK saflarına katılan Karacagil, Kandil’de örgütün elebaşlarından Murat Karayılan tarafından eğitime tabi tutuldu. Karayılan'ın sözde Avrupa’dan Sorumlu Özel Kalem Müdiresi yaptığı ve  birlikte poz verdiği Ayşe Deniz’e “Destan Yörük” kod adı koyulmuştu. Karayılan’ın yakın alakasından dolayı diğer kadın teröristler tarafından dışlanan Karacagil, ABD’nin Suriye’yi sömürme planı içerisinde başlatılan Rakka operasyonuna yollandı.

TERÖRİST OLARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Terör örgütü PYD saflarında bir başka terör örgütü DEAŞ’a karşı mücadele eden Karacagil Rakka’da çıkan çatışmada öldürüldü. Örgütle bağlantılı sosyal medya hesaplarında DEAŞ’la yaptığı çatışmada öldüğü belirtilen Karacagil, Antalya’daki Gezi Parkı Eylemleri’ne katılmaktan dolayı gözaltına alınmıştı. 103 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Karacagil PKK’nın kamplarında saf tutmuştu. Örgüte katılmadan önce annesi ile telefonda konuşan Karacagil, “ Ben özgürlük sanatçısıyım. Üzülme” dediği ortaya çıkmıştı. Ve bir genç daha terör örgütlerinin pençesinde terörist olarak yok olup gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal