'Gerekirse Bizi de Vurun Ama Hainleri Öldürün'

8 şehit verdiğimiz 1.083 rakımlı tepede Mehmetçik tarih yazdı. Bölgedeki tim komutanının uçaklar için “Gerekirse bizi de vursun ama teröristlerin hepsi burada imha olsun” dediği ortaya çıktı.

03.03.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-08:37) 'Gerekirse Bizi de Vurun Ama Hainleri Öldürün'

Afrin'de 100'ü aşkın PYD/ PKK'lı terörist olumsuz hava koşullarından yararlanarak tünellerden 1083 rakımlı tepeye sızma girişiminde bulundu.Bu esnada çatışma çıktı. Göz gözü görmüyordu. Görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. Yoğun sis nedeniyle silahlı insansız hava araçlarının görüş alanı kapandı. Çatışma saatlerce devam etti. Kahramanca direnen Mehmetçik 22 teröristi öldürürken 8 askerimiz şehit düştü. Fakat 1083 rakımlı tepede teröristlere geçit verilmedi.

GEREKİRSE BİZİ DE VURSUN AMA TERÖRİSTLERİN HEPSİ GEBERSİN

Çatışma sırasında ATAK helikopterleri ve F-16'lar bölgeyi yoğun atış altına aldı. İşte tam bu esnada bir Türk komutan kahramanca bir çağrı yaptı. Güvenlik uzmanı ve eski asker Abdullah Ağar’ın bölgeden aktardığına göre, tim komutanı uçaklara telsizden “Gerekirse bizi de vursun ama teröristlerin hepsi burada imha olsun.Bizim şehadetimizle birlikte teröristler de ölsün” diye anons geçtiği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal